Jockes Räddaliv Utbildningar

Hallå och god eftermiddag på er alla och jag tycker inte bara att det är trevligt att ni har kommit in på min blogg, det känns viktigt att ha er här på besök för idag ska jag prata med er om någonting särskilt viktigt. Det är nämligen så här att jag har gått en kurs och den här kursen borde alla här i Skåne få gå. Det finns ett företag som anordnar utbildningar inom hjärt- och lungräddning i Skåne och namnet på det här företaget är Jockes Räddaliv Utbildningar. 

 

Det här är ett sådant företag som det är viktigt att så många som möjligt känner till eftersom det egentligen borde vara lag på att varenda människa borde få gå en sådan här kurs. Nu finns det ingen sådan lag utan det bygger väldigt mycket på frivillighet och att man har chefer eller arbetsgivare eller ledare i föreningar som prioriterar denna så viktiga fråga som hjärt- och lungräddning i Skåne och i hela övriga landet också för den delen är. Men nu vänder jag mig i den här bloggen först och främst till er som befinner er i Skåne så det är därför jag väljer att fokusera på ett företag här i Skåne som lär ut hjärt- och lungräddning. Att ha fått gå den här kursen som anordnades av Jockes Räddaliv Utbildningar har gett mig ett annat självförtroende för nu vet jag att jag kan göra en insats som kan rädda livet på någon annan. Jag hoppas förstås att det finns folk i min omedelbara närhet som kan rädda mitt liv om det är jag som får hjärtstopp. Jag önskar att så många som möjligt får gå en kurs i hjärt- och lungräddning i Skåne och att ni hör av er till Jockes Räddaliv Utbildningar om ni vill veta mer om det här.