Det finns roligare saker att göra än att städa

God morgon, god middag, god kväll alla underbart härliga läsare och välkommen till bloggen. Tack för alla kommentarer som jag fått på mina tidigare inlägg, det värmer verkligen djupt in i själen när jag förstår att det som jag brukar berätta om på bloggen gör skillnad i era liv! Det finns så mycket som jag har att säga om än det ena och än det andra och så kom jag att tänka på att det här med möjligheten till att få hjälp inom städservice i Umeå förstås är en mycket bra sak att ta upp med er!  

 

Den ekonomiska föreningen UmeMix är proffs inom städservice i både Umeå och Robertsfors och eftersom jag bor i en villa i Umeå och kände att jag behövde hjälp av en städfirma så tyckte jag att denna ekonomisk förening passade utmärkt då de jobbar här i området. Det var ett av de bästa besluten som jag tog på år och dar när jag bestämde mig för att anlita den ekonomiska föreningen UmeMix. Föreställ er känslan av att komma in i ett rent och fräscht och dammfritt hem. Det här är inte en ouppnåelig lyx utan i allra högsta grad en realitet för alla. Sedan RUT-avdraget har införts är städservice någonting som de flesta har råd med. Den ekonomiska föreningen UmeMix har underlättat vardagspusslet för mig liksom de kan göra även för dig. Nu har jag fått tid över till att göra roliga saker tillsammans med familjen och jag skulle gärna vilja ge den ekonomiska föreningen UmeMix dagens ros i tidningen (men ingen läser ju längre papperstidningar). Det går att få hjälp med i stort sett all slags städservice i Umeå och Robertsfors av denna ekonomiska förening.